moi.

kuten jotku saatto huomata, ni tyhjensimpä tossa aikani kuluks koko blogin. oli ihan vanhoja juttuja, jotka oli kaiken lisäks ihan tyhmiä. nyt alotin uudellee, vähän säännöllisemmin kirjottelee!

on menossa pääsiäisloma. tyhmää. torstai, perjantai, lauantai, sunnuntai, maanantai. mitä keksin kaikille noille päiville tekemistä? olin suunnitellu ulkoilua ja yksien housujen uudistamista. tämän päivän aikana oon ehtinyt jo ulkoilla kaikkien noiden muiden päivien edestä; oon pyöräilly, pelannu pikkusiskon kanssa sulkkista, diabolotellu ja riehunut suosikkikoira venlan kanssa ulkona. käytiin myös mökillä, ja sielläkään en tehnyt mitään muuta kuin ollut ulkona. housut enää jäljellä, tekeminen alkaa loppua! mräyh.

eikä tilannetta pahemmin helpota edes se, että kaikki tärkeimmät ystävät on jossakin kaukana. opri ja hevitytöt jossakin poissa, tosin onhan marjo täällä :) ja tuukkakin laskettelemassa. tulis jo takas. sen lisäks ymmärsin, ettei jossulla ole kauheen hyvä fiilis. tahtoisin et pidettäs äkkii taas meijän tyttöjen ilta, niin olis helppo puhua kun tietäs et siellä on lauma ystäviä jotka jaksaa kuunnella. tahtosin toivottaa jaksamisia, mutta tiedän ettei se paljon tässä tilanteessa lohduta... toivotan sitä silti <3.

 

stella - suloinen