huokauuss! oon ihan poikki ja väsynyt. niskat on kipeet ja haukotuttaa. johtuneeko lie siitä, että olin tänään lähes neljä tuntia mökillä pihatöissä? mahdollisesti. ja itse asiassa, lähes koko tuon ajan olin vain vahtimassa tulia, koska poltettiin roskia ja risuja. jotenkin on sellanen fiilis, ettei tuosta mökin kunnostamisesta tule mitään. toki isä ja veli sitä ahkerasti tekee, ja edistytty on jo nyt, mutta kuitenkin. kun kesäloma alkaa, missä vaiheessa se silloin on? pääseekö sinne kavereiden kanssa hetkeks rentoutumaan, ennenkö kesätytöt alkaa. nooh, sen näkee sitten :)

nyt on käyty saunassa ja olisin jo melkein valmis menemään unille. sitä unta kyllä tarvitsisinkin, tänään oli aikainen herätys sen mökille lähdön takia.. ja tahtoisin huomena vielä pysyä hereilläkin, koska on varmaan paljon kivaa tekemistä! ainakin yks koulujuttu pitäs tehdä, kirjoittaa äidinkielen mielipidekirjoitus. miksei oo yhtään fiilistä siihen? mmmrh. ja huomena näen veikatenkin jossua, liisaa ja marjoa. aijniin, ja tuukkakin on huomena heinolassa. tosin se on kuitenkin uninen ja enkä muutenkaa tiiä nähääkö, nijooo.. mutta tytöt ainakin, toivottavasti. :)

hmhm dodiiin.. mutta jospa nyt vielä yhden sudokun sais aikaan, ja sit vois sulkeutua omaan huoneeseen. kirjoitella kirjettä, ja sillee. ja isi vois ensin laittaa ihmelääkettä niskoihin, sattuu niin kovasti auau!

palaillaan.